Pääsisältö

The Stance Brot­hers

Musine, Horninkatu 17

20 € / 18 € (ovelta +5€)

(+ palvelu- ja mahd. toimitusmaksu)

Osta liput
(avautuu uuteen välilehteen)

The Stance Brothers alkoi kuvitteellisena yhtyeenä, joka antoi Teppo Mäkyselle mahdollisuuden uudenlaisten studiokokeilujen toteuttamiseen. Mitä esimerkiksi George Duke olisi tehnyt Madlibin biitistä? Tämä käänteinen ajattelutapa synnytti paljon hehkutusta keränneen LP:n Kind Soul joka julkaistiin vuonna 2007. Nyt The Stance Brothers on palannut useamman 7"-sinkun ja Duktus-levyn julkaisun myötä myös keikoille uuden live-kokoonpanon kanssa. Hyvää fiilistä tuovassa musiikissa voi kuulla vaikutteita niin brasilialaisesta funkista kuin sample-pohjaisesta hip hopista.

Mäkynen on koonnut ympärilleen elinvoimaisen ja taitavan joukon nuoremman polven kiinnostavimmista soittajista.

Teppo Mäkynen, rummut
Mikko Antila, vibrafoni
Ilari Mäkelä, koskettimet
Tapio Backlund, basso

Kuva: Johanna Hjorth

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz