Pääsisältö

The Filt­hy Six (UK)

Musine, Helsingintie 2, Salo

Alkaen 22,50 € / 18 € (sis. palvelumaksun)

+ Mahdollinen toimitusmaksu (alkaen 1 €)

Luvassa on upea ilta kaikille energisestä 1960-luvulle kunniaa tekevästä Groove Jazzista nauttivalle yleisölle. Tarjolla on Suomi-mausteella höystettyä kansainvälistä, viihdyttävää musiikkia yleisölle, jota kiinnostaa upeat soolot sekä hyvä groove.

The Filthy Six on lontoolaisen Nick Etwellin yhtye. Legendaariselle Acid Jazz levy-yhtiöllekin levyttänyt combo kiertää taas Suomea Kari Paavolan järjestämän huippurytmisektion kanssa.

Kokoonpanon johtaja Nick Etwell on monilahjakas säveltäjä, yhtyejohtaja sekä trumpetisti. Nick on soittanut jo vuosikymmenen Grammy-palkinnon voittaneen Mumford and Sons yhtyeen puhallinsektion liiderinä, kiertäen maailman areenoita,ja festareiden päälavoja. Nick soittaa myös heidän Grammyn voittaneilla studioäänityksillä ja Babel levyllä. Tämän lisäksi Nickin ammattitaitoon on luottanut muun muassa Tom Jones, Ed Harcourt, Sophie Ellis-Bextor, Beck, The Foo Fighters, Placebo ja monet muut popmaailman tähdet.

Yhtyeen toinen puhaltaja Pete Grogan on samassa, Lontoon supermuusikko porukassa pyörivä Saksofonisti ja säveltäjä. Hänen yhtyeensä LedBib oli ehdolla Brittiläisen arvostetun Mercury Music Pricen saajaksi, ja kiertää ympäri Eurooppaa esittäen Avantgarde/Jazz/Free materiaalia. Pete on myös tehnyt levytyksiä mm. Ed Sheeranille ja brittiyhtye The Heavylle sekä kiertänyt brittikoomikko Alex Hornen kanssa. The Filthy Sixin Suomen historia alkoi Karin, Frankin ja Nickin yhteistyöstä Lontoon freelance- ja sessiopiireissä joissa Kari toimi aktiivisesti 1998-2010.

Yhtyeen muut jäsenet ovat kitaristi James Fenn sekä suomalaiset, monissa liemissä keiteyt urkuri Mikko Helevää (mm. Jukka Eskola Soul Trio) ja basisti Heikki Laine (mm. Paleface, Quintessence, Maarit, Janna).

Nick Etwell, trumpetti
Pete Grogan, saksofoni
James Fenn, kitara
Mikko Helevä, Hammond
Heikki Laine, basso
Kari Paavola, rummut

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Katso koko SaloJazz Festival 2022 ohjelma!

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz