Pääsisältö

Sharón Clark / Mat­tias Nils­son (US/SE)

Salon seurakuntatalo, Kuparisali, Kirkkokatu 6

20 € / 18 € (ovelta +5€)

(+ palvelu- ja mahd. toimitusmaksu)

Osta liput
(avautuu uuteen välilehteen)

Sarah Vaughan 100

Afroamerikkalainen jazzlaulaja Sharón Clark ja ruotsalainen pianisti Mattias Nilsson ovat kiertäneet yhdessä siitä lähtien, kun he tapasivat jam-sessiossa New Yorkissa vuonna 2012. Yhteistyö on sisältänyt konsertteja Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa, mistä löytyy pitkä lista tunnettuja festivaaleja ja klubeja mm. Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Taiwanissa, Ranskassa ja Etelä-Afrikassa.

Duo juhlistaa laulaja Sarah Vaughanin syntymän 100-vuotisjuhlaa esittämällä konsertissa myös Vaughanin tuotantoa.

Sharón Clark on tunnettu erityisesti vahvoista tulkinnoistaan ja taipuisasta äänestään. Clark on esiintynyt solistina muun muassa Duke Ellington Orchestran, Richmond Symphonyn ja Baltimore Symphonyn kanssa, ja hän on voittanut ensimmäisen palkinnon Billie Holiday Vocal Competitionissa.

Kansainvälisesti arvostettu ja palkittu ruotsalainen pianisti Mattias Nilsson on yli 2000 konsertillaan 34 maassa eri puolilla maailmaa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Ruotsin persoonallisimmista pianisteista. Nilsson yhdistää skandinaavisen kansanperinteen ja pohjoismaisen haikeuden vaikutteita klassiseen sekä kansan- ja jazzmusiikkiin. Hänen improvisaationsa ja erittäin lämmin ja persoonallinen lähestymistapansa muodostaa ainutlaatuisen ilmaisutavan ja äänimaiseman monipuolisilla värisävyillä.

Sharón Clark, laulu
Mattias Nilsson, piano

"Paljastus... En olisi koskaan uskonut kuulevani laulajaa, jonka ääniala, musikaalisuus sekä sävel- ja sointihallinta on kuin Sarah Vaughania parhaimmillaan, mutta nyt olen." – JAZZTIMES (US)

"This girl can really sing" - Tommy Flanagan about Sharón Clark

"Sharón Clark belongs on the playlist of anyone who listens to Ella Fitzgerald, Billie Holiday or Sarah Vaughan, she is that good!" /Mark Robbins – ALL ABOUT JAZZ (US)

Yhteistyössä Salon seurakunta

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz