Pääsisältö

Maja Man­ni­la Trio

Ravintola Musine, Horninkatu 17

Alkaen 22,50€ / 18€

(+ palvelu- ja mahd. toimitusmaksu)

Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r'n'b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa. Tulevaisuudessa Mannila tähtää levyttämiseen ja kansainväliseen keikkailuun sekä yhtyeen kanssa että sooloartistina. Maja on noteerattu englantilaisen rumpali Richard Spavenin ja laulaja Anthony Strongin toimesta, jotka ovat pyytäneet Majaa esiintymään kanssaan. Maja Mannila Triossa Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso); Yhtye valittiin vuoden 2023 Nordic Jazz Comets (avautuu uuteen välilehteen) -tapahtumaan edustamaan suomalaista uutta jazzia.

Maja soittaa ja laulaa myös nuoressa nousevassa Peela-yhtyeessä. Vuosina 2021-22 hän esiintyi Iiro Rantalan Flock-kokoonpanossa kiertäen Keski-Eurooppaa.

Majan debyyttialbumi "Up & Down" julkaistiin kesäkuussa 2022.

”Uuden ajan soulia leikkisästi jazziin yhdistelevä bändi tarjoilee kansainvälistä äänimaisemaa, joka puhuttelisi varmasti niitä edellä mainittuja nuoria.

Taidokkaan trion esityksessä huomion vie Mannila itse, jonka syvä ja hunajainen ääni on yksi parhaista, mitä tästä maasta löytyy. Mannilan äänenkäyttö on luonnollista ja vaivatonta, taituruudessaan suveneeria.”

Aleksi Näsänen, Turun Sanomat 4.3.2023

Maja Mannila, laulu, piano
Johannes Granroth, basso
Severi Sorjonen, rummut

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz