Pääsisältö

Laila Biali (CAN)

Musine, Helsingintie 2, Salo

Alkaen 22,50 € / 18 € (sis. palvelumaksun)

+ Mahdollinen toimitusmaksu (alkaen 1 €)

Moninkertaisesti palkittu kanadalainen laulaja-säveltäjä-pianisti sekä CBC:n radiojuontaja Laila Biali on eri tyylilajien yhdistelemisen mestari. Hän poimii mausteita rockista, popista ja soulista yhdistäen elementit osaksi omaa taidokasta ja omaleimaista jazzsoundiaan. Tämä on tuottanut tulosta, ja Lailan musiikkia on esitetty merkittävillä lavoilla ympäri maailman, näistä esimerkkeinä North Sea Jazz Festival, Pekingin National Centre for the Performing Arts, Tokyo Cotton Club sekä New Yorkin Carnegie Hall.

Vuonna 2020 Laila palkittiin kanadalaisen SOCAN Musicin toimesta Hagood Hardy Award for Excellence in Songwriting -säveltäjäpalkinnolla. Lailan uusin, hänen omaa nimeään kantava, arvostetulla ACT-levymerkillä julkaistu levytys voitti JUNO-palkinnon (Kanadan Grammy) vuoden parhaasta vokaalijazz-albumista. 2018 hän puolestaan pokkasi pääpalkinnon Canadian Songwriting Competion sävellyskilpailun jazzgategoriassa ja lista sen kuin jatkuu. Sen lisäksi, että Bialia on ylistetty palkintogaaloissa, on hänen tuotantonsa noteerattu DownBeat Magazinen Vuoden parhaat albumit -listalla. Oman musiikkinsa ohella hän on kiertänyt maailmaa mm. Suzanne Vegan, Chris Bottin ja Paula Colen kanssa sekä levyttänyt ja toiminut lämmittelijänä Stingin kiertueella.

Laila Biali, laulu ja piano
Georg Koller, basso
Jaska Lukkarinen, rummut

“It is the ultimate task given to the musician, whether as singer or instrumentalist, to create a unique signature or fingerprint that is instantly recognizable as their own. What is surprising and delightful in Laila Biali is that both as vocalist and pianist she accomplishes this with equal aplomb. She is an exciting and unique talent, and I admire her greatly.”

- Sting.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Katso koko SaloJazz Festival 2022 ohjelma!

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz