Pääsisältö

Kaira

Musine, Horninkatu 17

20 € / 18 € (ovelta +5€)

(+ palvelu- ja mahd. toimitusmaksu)

Osta liput
(avautuu uuteen välilehteen)

KAIRA-yhtyeen takaa löytyy kiinnostava yhdistelmä musiikki- ja kulttuurivaikuttajien kärkeä. Yhtyeen idea on poikkeuksellinen: kerran vuosikymmenessä joukko eturivin jazzmuusikoita yhdistää voimansa tehdäkseen albumin verran uutta suomalaista jazzia. Yhtyeen kokoonpano vaihtelee musiikkigenren mukaan, ja media onkin kutsunut sitä "suomalaisen jazzin supertiimiksi".

Yhtye julkaisi esikoislevynsä KAIRA - URBAN SAGAS OF NORTHERN CITIES huhtikuussa 2017 . Levyllä vuorottelevat herkät balladit ja hyväntuuliset menobiisit, joissa välillä aistii nostalgisen Villi Pohjola -sarjan tunnelmia. Levyn teema onkin varsin elokuvallinen.

Maaliskuussa 2024 julkaistiin KAIRAN toinen albumi, AIR. Musiikki on Markus Niittysen ja Lauri Kairan käsialaa ja levyn vaikuttavan tunnelman täydentää väkivahva, ehdotonta kotimaista jazzkärkeä edustava puhallinsektio.

Markus Niittynen, piano
Joonatan Rautio, saksofoni
Kalevi Louhivuori, trumpetti
Kasperi Sarikoski, pasuuna
Heikko Remmel, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz