Pääsisältö

Kadi Vija 3

Salon kirjasto, Vilhonkatu 2

Vapaa pääsy

Kadi Vija 3 on upouusi tulokas Suomen jazzkentällä. Yhtyeen musiikissa kuuluu jazz, kirjaimellisesti. Bändin kokoonpano ja Vijan sävellykset muistuttavat perinteistä trumpetti/saksofoni - kontrabasso - rummut -yhdistelmää. Laulaja Kadi Vija, kontrabasisti Mikael Saastamoinen ja rumpali Ville Luukkonen onnistuvat luomaan ympäristön ja soundin, jossa kuuluu musiikin ilo, vapautuneisuus ja tila kokeilla.

Yhtyeen muusikot ovat jazzin vankkoja ammattilaisia. Ilmiömäiseksikin laulajaksi luonnehdittu ja instrumentaalisesta äänenkäytöstä tunnettu Kadi Vija on kerännyt mainettaan mm. UMO Helsinki Jazz Orchestran solistivierailuista, yhteistyöstä pianisti Seppo Kantosen ja vibrafonisti Arttu Takalon kanssa, sekä omista yhtyeistä Kadi Vija Key Projectista ja Kadi Quartetista. Kontrabasisti Mikael Saastamoinen soittaa mm. Linda Fredrikssonin Juniperissa, Olavi Louhivuoren Superpositionissa ja OKKO:ssa. Rumpali Ville Luukkonen soittaa mm. Anna Inginmaan bändissä ja luotsaa Manala Afterwork klubia Helsingissä.

Kadi Vija, laulu
Mikael Saastamoinen, basso
Ville Luukkonen, rummut

Yhteistyössä Salon kirjasto

Kuva: Jori Huhtala

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz