Pääsisältö

The Hus­band

Bio Jännä, Turuntie 5, Salo

Liput 22€ (S-etukortilla 20€) / 18€

Varre Vartiainen - kitara
Harri Rantanen - basso
Anssi Nykänen - rummut

Husband Trio on v. 2000 perustettu funk, rock, jazz, pop-instrumentaaliorkesteri. Yhtyeessä musisoivat Suomen levyhistorian legendaarisin ja eniten taltioitu komppipari Anssi Nykänen, rummut ja Harri Rantanen, basso.

Orkesterin sävellyksistä vastaa kuopiolaissyntyinen kitaravirtuoosi Varre Vartiainen. Varre on soittanut ja/tai johtanut mm. TV-bändeissä, UMO:ssa, Leningrad Cowboyseissa ja lukuisissa jazzyhtyeissä jo neljännesvuosisadan ajan. Varren esikoissoololevy “Almost Standards” julkaistaan syksyllä 2021.

Husband on esiintynyt kaikilla merkittävillä Suomalaisilla jazzfestareilla ja rock/jazz-klubeissa, kuten Pori Jazz, Keitele Jazz, Kalott Jazz ja Tavastia Klubi.

Bändi on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin on kriitikkojen ylistämä Bluenote-levymerkillä julkaistu “Lauma”. Levy on yhteislevytys Espoo Big Bandin kanssa. Husbandin neljäs vakiojäsen onkin kitaravirtuoosi, taiteilija ja renesanssinero Marzi Nyman.

Husband valmistelee parhaillaan vuonna 2022 julkaistavaa viidettä albumia: “The Last Mammoths”.

Husbandin mottona on “Jassia juopoille ja musiikkia laitapuolenkulkijoille!”.

Luvassa on rytmi-iloittelua ja kovaa paahtoa; maailmanluokan musiikki-iloittelua; Husband ei jätä ketään kylmäksi.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz