Pääsisältö

Sami Pit­kä­mö

Bio Jännä, Turuntie 5, Salo

Liput 25€ (S-etukortilla 23€) / 22€, K-18

Sami Pitkämö - laulu
Okke Komulainen - koskettimet
Konsta Mäenpää - kitara
Esa Mäkynen - basso
Anssi Nykänen - rummut

Sami Pitkämö aloitti muusikonuransa pasuunaa soittamalla kotikaupungissaan Kauhajoella. Parikymppisenä Pitkämö muutti Helsinkiin opiskelemaan Pop & Jazz Konservatorioon jazzpasuunan soittoa, ja samaan aikaan soitti ja sovitti Boston Promenaden riveissä, lauloi omassa Riemukupla-bändissään sekä sävelsi.

Nykyisin Pitkämö johtaa bändejä television huippusarjoissa (Tanssii Tähtien Kanssa, Obladii ja Nevada), sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin. Hän on myös yksi kuudesosa jo lähes legendaarista Hemma Beast- yhtyettä.

Vuonna 2008 Sami julkaisi omaa nimeään kantavan debyyttilevyn, Emma-ehdokkuudenkin ansainnut ”Lauluja Rakkaudesta Ja Vähän Muustakin”. Debyyttilevy julkaisuvuonna Pitkämö sai Pori Jazzin Vuoden taiteilija -tunnustuksen.

Kahdenkymmenen vuoden ajan Pitkämö on tehnyt yhteistyötä monien alan legendojen kanssa ja samalla päässyt todistamaan myös uusien tähtien syntyä. Musiikki on vetänyt miestä ympäri maailmaa ja tutuksi ovat tulleet niin Eurooppa, USA, Afrikka, Aasia kuin Australiakin.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz