Pääsisältö

Kje­til Mu­le­lid Trio (NO)

Salojazz corner, Turuntie 5, Salo

Liput 17€ / 15€

Kjetil A. Mulelid – piano
Bjørn Marius Hegge – basso
Andreas Winther – rummut

Kjetil Mulelid on norjalainen pianisti, joka valmistui Trondheimin yliopiston jazz-linjalta vuonna 2014. Hänen musiikkiaan on kuultu livenä Japanissa, Yhdysvalloissa ja suurimmassa osassa Eurooppaa. Sooloprojektiensa lisäksi Mulelidin musiikkia voi kuulla yhtyeissä Wako ja Kjemilie. Saloon hän tuo erinomaisia arvosteluja saaneen trionsa, mikä on myös Young Nordic Jazz Comets -voittaja.

Trio julkaisi debyyttialbuminsa loppuvuonna 2017 arvostetulla, skandinaavista musiikkia julkaisevalla Rune Grammofon -levymerkillä. Siitä lähtien yhtye on keikkaillut aktiivisesti ympäri Eurooppaa saaden erinomaisia arvioita niin lehdistöltä kuin yleisöltäkin. Yhtyeen toinen albumi julkaistiin 2019 saman levy-yhtiön toimesta. Kappaleet ovat pianisti Kjetil Mulelidin käsialaa. Sävellyksissä kauniit melodiat yhdistyvät kiehtovasti monikerroksiseen rytmimaailmaan ja rikkaisiin harmonioihin.

“So, lately, I’ve been addicted to the music of Kjetil André Mulelid” - Bird is the worm (US)

“Mulelid leads his young trio with a maturity that contradicts his age” - All About Jazz (US)

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz