Pääsisältö

Jukka Es­ko­la Soul Trio feat. Timo Lassy

Bio Jännä, Turuntie 5, Salo

Liput 25€ / 23€, K-18

Jukka Eskola – trumpetti
Mikko Helevä – Hammond-urut
Anssi Tirkkonen – rummut
Timo Lassy - tenorisaksofoni

Jukka Eskola Soul Trion musiikin avainsanoina ovat juurevuus, rytmi ja svengi. Yhtyeen musiikilliset esikuvat ovat peräisin pääasiassa 1950- ja 60-luvuilta. Trio on esiintynyt ympäri maailmaa ja hurmannut hienostuneella dynamiikallaan niin kuulijat kuin kriitikotkin. Kolmikko julkaisi äskettäin toisen pitkäsoittonsa, joka on saanut ylistävää palautetta kautta linjan. Steamy!-albumin uudet kappaleet esittelevät entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.

Trioa johtaa television monista TV:n musiikkiohjelmistakin tuttu trumpetisti Jukka Eskola, rumpuja Salon keikalla soittaa Anssi Tirkkonen, ja Hammond-urkuja Mikko Helevä. Salo Jazzin keikalle yhtye saa erikoisvieraakseen suomijazzin terävimpään kärkeen kuuluvan saksofonisti Timo Lassyn, joka on myös vieraillut yhtyeen ensimmäisellä levyllä. Nämä kotimaisen jazzin ehdottomat virtuoosit vakuuttavat niin taidoillaan kuin positiivisella energiallaan. Jokaisesta soittajasta huokuu musiikin ilo, ja yhteissoitto toimii luontevasti kuin hengitys. Yhtyeen musiikki koostuu originaaleista sävellyksistä sekä muutamista tarkkaan valikoiduista gospel- ja soul-vaikutteisista lainakappaleista. Bossa nova- ja sambarytmit sulautuvat monipuoliseen soul jazz -kokonaisuuteen saumattomasti.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2024 SaloJazz