Pääsisältö

Tuomo Prät­tä­lä

Musine, Helsingintie 2, Salo

Alkaen 22,50 € / 18 € (sis. palvelumaksun)

+ Mahdollinen toimitusmaksu (alkaen 1 €)

Tuomo Prättälä liikkuu ennakkoluulottomasti rytmimusiikin eri tyyleissä. Tuomo Prättälä tuli alkujaan tunnetuksi Quintessence-yhtyeen kosketinsoittajana, minkä jälkeen hän on tarjoillut ensiluokkaista kotimaista soulia soolourallaan. Prättälä on musiikin kameleontti, joka on kuin kotonaan eri musiikkityylien kanssa. On kyseessä sitten funk, soul, free jazz tai popimpi bossa nova, Prättälän menestys on taattu. Sooloprojektina Tuomolta on ilmestynyt viisi erittäin positiivisen vastaanoton saanutta albumia. Vuonna 2007 julkaistu My Thing palkittiin maaliskuussa 2008 Emma-palkinnolla kategoriassa Vuoden hip hop-, dance-, R&B-albumi, ja samana vuonna Prättälä itse oli ehdokkaana Vuoden miessolisti -kategoriassa. Toinen albumi, Tuomo Reaches out for you (2009) kipusi Suomen virallisella albumilistalla parhaimmillaan sijalle kaksi, ja oli myös ehdolla Vuoden hip hop-, dance-, R&B-albumiksi Emma-gaalassa vuonna 2009. Prättälän kolmas Tuomo-taiteilijanimellä tehty albumi My own Private Sunday julkaistiin vuonna 2010 ja tuorein The New Mystique vuonna 2014. Quarantine Music -nimen alla Prättälä julkaisi uutta musiikkia keväällä 2020.

Salossa Tuomo on vieraillut aiemmin Verneri Pohjolan kanssa duokeikalla sekä Ilmiliekki-yhtyeen kanssa.

Tuomon kanssa lavalle nousee notkea, persoonallinen ja soulin grooven oivallisesti sisäistänyt SaloJazz House Band, jonka muusikot tunnetaan yhteistyöstään lukuisien kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa sekä omista yhtyeistään.

Tuomo Prättälä, laulu ja piano
Konsta Mäenpää, kitara
Anssi Maasalo, basso
Teppo Mäkynen, rummut

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Katso koko SaloJazz Festival 2022 ohjelma!

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2022 SaloJazz