Pääsisältö

TRI

Salon pääkirjasto, Vilhonkatu 2, Salo

Vapaa pääsy

TRI- on vuonna 2018 perustettu jazzyhtye. Yhtyeen leikittelevä ja energinen soundi on inspiroitunut saksofonitriojen perinteestä ja nojaa vahvasti improvisointiin, sekä jazzmusiikin traditioon. Suurina esikuvia heille ovat toimineet mm. Kenny Garrettin, Sonny Rollinsin, sekä Dick Oattsin trio-kokoonpanolla tehdyt levytykset. Yhtye julkaisi ”Let Loose” debyyttialbuminsa toukokuussa 2023, joka on julkaistu tuoreen kotimaisen levy-yhtiön, Bopcat Recordsin toimesta. Albumi, ja konsertin ohjelmisto, koostuu täysin yhtyeen jäsenten alkuperäissävellyksistä.

Jesse Vilhomaa, alttosaksofoni
Tuomas Talvi, kontrabasso
Arttu Huopainen, rummut

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän Spotify-soittimen.

Spotify saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata kuuntelukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2023 SaloJazz