Pääsisältö

Pe­ril­lä

Musine, Helsingintie 2, Salo

Alkaen 22,50 € / 18 € (sis. palvelumaksun)

+ Mahdollinen toimitusmaksu (alkaen 1 €)

Grammy-palkitun newyorkilaisrumpali Joe Perin yhtye Perillä sekoittaa huumaavaa groovea, kiinnostavia toisiinsa kietoutuvia melodioita ja Perin yllätyksellisiä rytmejä neljän taiturimuusikon voimin, muodostaen aineksista kiehtovan kokonaisuuden. Kokoonpanon yhteinen halu on luoda kokemus jossa kuulija sekä soittaja kokee olevansa "perillä", paikassa jossa vain soivalla musiikilla on merkitystä.

Joe Perin Suomessa perustamassa tiiviisti yhteen hioutuneessa kokoonpanossa soittavat komppipari Kaisa Mäensivu ja Joe Perin lisäksi upeat saksofonistit Max Zenger ja Joonatan Rautio, joiden soittotyylit luovat odottamattoman ja toisiaan täydentävän musiikillisen maailman.

Joe Peri on toiminut rumpalina muun muassa Lady Gagan ja Tony Bennettin jazzyhtyeessä.

Joonatan Rautio, tenorisaksofoni
Max Zenger, alttosaksofoni
Kaisa Mäensivu, basso
Joe Peri, rummut

Tarvitsemme suostumuksesi näyttääksemme tämän YouTube-soittimen.

YouTube saattaa kerätä henkilötietoja ja seurata katselukäyttäytymistäsi. Lataamme soittimen vain, jos hyväksyt evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön heidän tietosuojakäytännössään kuvatulla tavalla.

Katso koko SaloJazz Festival 2022 ohjelma!

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2022 SaloJazz