Pääsisältö

Kou­lu­tus

SaloJazzin soitonopetuksessa kaikki musiikista kiinnostuneet pääsevät soittoharrastuksen pariin. Opetuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eikä opetukseen ole pääsykokeita. Tärkeintä on hyvä meininki ja soittamisesta nauttiminen!

Oppilaaksi voi hakeutua lapsi, nuori tai aikuinen, joka on kiinnostunut soittamisesta harrastuksena. Opetus räätälöidään jokaisen oppilaan lähtötason sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Soitonopetusta on tarjolla pianolle, sähkökitaralle ja rummuille.Opettajina toimivat alan ammattilaiset Toni Mäkinen (piano, Sibelius-Akatemia), Juha Keskinen (kitara), Eetu Sadeharju (piano) ja Karri Kerkelä (rummut, Turun konservatorio ja musiikkiopisto).

​​­Hin­nas­to

15krt / 30min. lukukausi 395 €
10krt / 30min. lukukausi 270 €

​Edistyneemmille soittajille on lukuvuoden aikana tarjolla neljä yhtyesoiton työpajaa, jotka järjestetään viikonloppuisin. Niissä keskitytään pääosin jazzmusiikin yhtyesoittoon. Tiedot työpajojen ajankohdista päivittyvät SaloJazzin kotisivuille.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
Karri Kerkelä
050 410 7411
karrikerkela@gmail.com

Kysy myös muiden soitinten ja lauluopetuksesta!
info@salojazz.fi

Facebook: salojazz
Instagram: @salojazz

SaloJazz

SaloJazz ry:n toimintaan kuuluu syyskuun lopun SaloJazz Festival sekä ympärivuotinen SaloJazz Live -konserttisarja. SaloJazz ylläpitää ja kehittää jazzmusiikin konserttitarjontaa sekä koulutusta Salossa.

info@salojazz.fi
+358442305219
Y-tunnus: 25020403

Lue lisää

Tapahtumat


Tietosuojakäytäntö
Tekijänoikeudet 2022 SaloJazz